Laadpalen

Voordelen van een eigen laadpaal

Je elektrische auto thuis aan een laadpaal of wallbox hangen is de goedkoopste manier om te laden. Je betaalt dan het tarief dat je met je elektriciteitsleverancier hebt afgesproken en dat is doorgaans lager dan wat de aanbieders van publieke laadpalen je rekenen.

Daarnaast ben je op je eigen oprit altijd verzekerd van een plekje, terwijl een publieke laadpaal bezet kan zijn.

Soorten

Wij hebben verschillende soorten laadpalen

LS24 LAADPAAL TYPE 2 MET VASTE KABEL 32A(22 KW)

EVHUB LAADPAAL TYPE 2 16A (3,7KW/11KW)

EVHUB LAADPAAL TYPE 2 32A (7,4KW/22KW)

laadpaal

Prijs

Wat kost een laadpaal?

Op korte termijn lijkt de keuze voor een laadstation voor je elektrische auto thuis veel kosten met zich mee te brengen. Je moet ten eerste de laadpaal aanschaffen en laten installeren.

Wanneer je de installatie achter de rug hebt, kun je beginnen met ‘verdienen’. Thuisladen is namelijk stukken voordeliger dan openbaar laden. Thuisladen kost in Nederland ongeveer tussen de 21 en 35 cent per kWh, terwijl openbaar laden al gauw tussen de 30 en 59 cent per kWh kost!

Subsidie

Subsidie laadpaal thuis

Er zijn geen landelijke regelingen omtrent de subsidie voor een laadpaal of laadstation thuis. Dit wordt geregeld per gemeente. Hierdoor heeft iedere gemeente zijn eigen regeling. Zo geldt  in sommige gemeenten dat je geen subsidie voor een laadpaal thuis krijgt, je kunt bij deze gemeenten wel een aanvraag indienen voor een laadpaal op een openbare plek. Deze zou dan in de buurt van je huis geplaatst kunnen worden, zodat je elektrische auto dicht bij huis opgeladen kan worden. Benieuwd of je recht hebt op subsidie binnen jouw gemeente? Informeer bij gemeente naar de mogelijkheden.

electric car

Garantie

Heel nederland duurzaam staat voor kwaliteit. We vinden het belangrijk om in één keer een perfect werkend product op te leveren. Daarom werken we met betrouwbare merken en professionele installateurs. We garanderen dat het product perfect werkt.

Persoonlijk

Je krijgt persoonlijk advies, dat goed afgestemd is op jouw situatie en wensen. Samen met jou brengen we in kaart welke functies jouw laadstation moet hebben, door te inventariseren hoe jij deze gaat gebruiken.

Smart

Wij zien de laadpaal als een slim apparaat dat echt in jouw smart home geïntegreerd kan worden. Zo is de laadpaal niet een op zichzelf staand product, maar een onderdeel van het
volledige ecosysteem van jouw smart home.

Expertise

Onze installateurs zijn opgeleid en gecertificeerd om op professionele wijze laadstations te installeren en op te leveren. Bij ons geniet je niet alleen van een deskundige installatie, maar ook van deskundig advies.

Shares
Share This