Groepenkast

Weet u niet zeker of uw groepenkast nog voldoende is ingericht voor al uw onlangs aangeschafte elektrische apparatuur of is uw groepenkast erg verouderd? En wilt u geïnformeerd worden over alle mogelijkheden zoals de uitbreiding van de groepenkast?

Dan kunt u online een vrijblijvende offerte aanvragen of een aanvraag doen om een adviseur langs te laten komen.

BETROUWBARE GROEPENKASTEN

Wanneer het elektriciteit betreft staat veiligheid voorop. Zo ook in het geval van groepenkasten. Een betrouwbare groepenkast zorgt voor veel veiligheid. Heel Nederland Duurzaam heeft de meest veilige en betrouwbare groepenkasten uitgekozen en opgenomen in ons assortiment.

groepenkast

Wanneer

Wanneer een groepenkast vervangen?

Veel oudere woningen hebben een groepenkast die nodig aan vervanging is. Groepenschakelaars branden in en aardlekschakelaars verouderen en weigeren dienst wanneer dat nodig  is. Dit kan levensgevaarlijke situaties veroorzaken. Onze groepenkasten gaan gemiddeld tussen de 20 en 25 jaar mee.

De normen en eisen die gesteld worden voor uw eigen veiligheid worden jaarlijks aangescherpt. Dit heeft te maken met de toename van het aantal elektronische apparaten op het net worden aangesloten en die tegelijkertijd gebruikt worden. Keukenapparatuur, wasmachine, tuinverlichting, sauna misschien zelfs wel de elektrische auto die u voor de deur wilt opladen.

Merken

Wij hebben verschillende merken groepenkasten

EMAT groepenkasten

emat groepenkast

Eaton Holec groepenkasten

eaton holec groepenkast

Attema groepenkasten

Attema groepenkast

AEG groepenkasten

AEG groepenkast

Schneider groepenkasten

schneider groepenkast

Hager groepenkasten

hager groepenkast

ABB-HAF groepenkasten

abb-haf groepenkast
Shares
Share This