Coronamaatregelen

Update 16-12-2020:

Attentie: I.v.m. de Lockdown van 15 december werken wij vanaf heden vanuit verschillende locaties. Wij zijn te bereiken op de volgende telefoonnummers.

Voor technische vragen en vragen over uw offerte kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer 06-40130365 (offerteteam)

Wij zijn bereikbaar op dit nummer op:
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur

Wij zijn bereikbaar op dit nummer op:
woensdag tussen 11.30 uur en 20.00 uur

Voor vragen over uw geplande adviesgesprek kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer 06-34322499 (binnendienst)

Wij zijn bereikbaar op dit nummer op:
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur

 

Coronavirus en de mogelijkheid tot installatie

De coronacrisis raakt iedereen. Een klein beetje zon in onze toekomst kunnen we wel gebruiken. Ook nu zet Heel nederland duurzaam zich in om jou blij te maken met zonne-energie. Door het aanpassen van onze werkwijze, maken we het samen mogelijk dat dit op een veilige manier gebeurt.

Hoe blijft Heel nederland duurzaam veilig doorwerken?

Bij Heel nederland duurzaam werkt iedereen zo veel mogelijk thuis. Voor de installateurs is dit niet mogelijk. Zij werken met goedkeuring van de overheid door, maar moeten zich houden aan het protocol Samen veilig doorwerken. Dit protocol is opgesteld door de Rijksoverheid, in samenwerking met de bouw- en technieksector en vormt de basis voor een veilige werkomgeving. Zowel voor de klant als de installateurs.

 

Hoe verloopt een installatie van Heel nederland duurzaam tijdens corona?

Alleen samen kunnen wij ieders gezondheid tijdens een zonnepanelen-installatie beschermen. Op basis van de richtlijnen uit het protocol
Samen veilig doorwerken hebben wij daarom een aantal regels opgesteld, die zorgen voor een veilige en verantwoorde installatie.

De monteurs/adviseurs van HND:

 • Reizen zoveel mogelijk afzonderlijk van elkaar naar de klant;
 • Houden 1,5 meter afstand van elkaar en van de klant;
 • Werken zo veel mogelijk in kleine, vaste teams;
 • Raken zo min mogelijk aan in het huis van de klant;
 • Werken niet bij geval van gezondheidsklachten of zeggen bij vermoedens van gezondheidsklachten de installatie af.
 • Zorgen dat de klant contactloos een handtekening zet bij tevredenheid van de werkzaamheden. Dit houdt in dat de klant een handtekening zet op papier. Hier maakt de monteur vervolgens een foto van;

Wat kan jij zelf doen?

 • Maak geen fysiek contact met onze monteurs;
 • Zorg dat jij en je huishouden tijdens de installatie in huis in een andere ruimte zijn dan de monteurs of zorg voor minimaal 1.5 meter afstand tot onze monteurs;
 • Zorg voor goede ventilatie in jouw huis;
 • Besteed extra aandacht aan het schoonhouden van de deurklinken van ruimten waar de monteurs komen;
 • Zorg dat alle deuren naar de plek van installatie binnenshuis open staan. Zo hoeft de monteur zo min mogelijk deurklinken aan te raken;

Belangrijk! Meld het ons als jij of iemand in jouw huishouden griepverschijnselen heeft (085 301 3132). In dit geval kunnen de werkzaamheden niet doorgaan en plannen we een nieuwe installatie op een later moment.

 

Een geplande installatie en gezondheidsklachten, wat nu?

Heb jij binnenkort een installatie gepland staan en heb je last van hoesten, benauwdheid, neusverkoudheid of koorts?
Neem dan direct contact met ons op: 085 301 3132. Samen bespreken wij jouw situatie en plannen we een nieuwe installatiedatum.

  Het coronavirus leidt tot veel vragen. Het RIVM heeft de belangrijkste vragen en antwoorden op een rij gezet. Bekijk voor actuele informatie en aanbevelingen de website van het RIVM.

  Shares
  Share This